Gasservice - Info

 

Gruythuysen bv voert diverse soorten gassen propaan en butaan in fles en bulk. Uit voorraad leveren van gasapparatuur zoals drukregelaars, gasslangen, verwarmingselementen, nippels etc. tot schitterende bbq en terrasheaters.

Het vullen van primus, hasmy en karweisetjes.

Leveren van Shell en Benegas flessen in de maten: (grijs en rood)

  • Flessen van 10,5kg.
  • Flessen van 18  kg.
  • Cilinders van 33kg.
  • Cilinders van 47kg.

Leveren van Campinggaz in de maten van: (blauw)

  • 901 0,4kg.
  • 904 1,8kg.
  • 907 2,8kg.

Leveren van Euro Din fles ( groen )

  • Flessen 5kg.

Leveren van BP-Light flessen: 

Netto inhoud fles

5 Kg.

7.5 Kg.

10 Kg.

Prijs gasvulling*

€27,95

€35,95

€44,95

De BP Gas Light is veilig, licht, praktisch, comfortabel en voorzien van een fraai, modern design.

BP Gas Light, voor een aangenaam en actief buitenleven

Het moderne en stijlvolle ontwerp van de flessen van BP Gas Light past uitstekend bij de fraaie gas barbecues, terrasverwarmer en gashaarden. De ideale gasfles die past bij een hedendaagse comfortabele manier vanbuiten leven. Door zijn lichte gewicht kan de BP Gas Light met weinig inspanning op diverse locaties worden ingezet: op het terras, in de camper, de caravan of op de boot. En dankzij de transparante kunststof weet u altijd hoeveel gas nog aanwezig is. De fles laat geen roestplekken achter en is makkelijk te reinigen.

Sterk, comfortabel te gebruiken en veilig

De BP Gas Light is geheel vervaardigd uit hightech synthetisch materiaal en is als volgt opgebouwd: HDPE voering (binnenwand, uit één geheel vervaardigd), met daaromheen een gewonden glasvezel versterking. Het geheel is gefixeerd met een kunsthars. Doordat de voering uit één geheel vervaardigd is en geen lasnaden of lijmverbindingen bevat, wordt - mede door de glasvezelversterking - een enorm sterke, veilige en toch lichte constructie verkregen. Een moderne behuizing, eveneens vervaardigd uit HDPE, voorzien van comfortabele handgrepen, zorgt voor de vormgeving is de fles makkelijk stapelbaar, wat vooral bij opslag veel voordeel biedt.