Zomeractie BP light flessen!

BP Gas Light, voor een aangenaam en actief buitenleven

Het moderne en stijlvolle ontwerp van de flessen van BP Gas Light past uitstekend bij de fraaie gas barbecues, terrasverwarmer en gashaarden. De ideale gasfles die past bij een hedendaagse comfortabele manier vanbuiten leven. Door zijn lichte gewicht kan de BP Gas Light met weinig inspanning op diverse locaties worden ingezet: op het terras, in de camper, de caravan of op de boot. En dankzij de transparante kunststof weet u altijd hoeveel gas nog aanwezig is. De fles laat geen roestplekken achter en is makkelijk te reinigen.

BP Light flessen actie: Statiegeld bedraagt € 40,00

5kg voor € 54.95

7.5kg voor € 59.95

10kg voor € 64.95

 

De Primagaz EasyBlue is gevuld met 6 of 9,5 kg propaan, waarvan 20% Futuria Propaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen. 
Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue.. statiegeld voor 6kg bedraagt € 25,00 en voor 9,5kg € 35,00

vulling prijs 6kg € 49.95

vulling prijs 9,5kg. € 59.95